Beste prijsgarantie
Joy Hotel
Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie

Huisregels

Joy Hotel – Huisregels

In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen het hotel gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren. Indien u één- of meerdere regels overtreedt, dient u direct het hotel te verlaten en zullen wij aangifte doen bij de politie. Bij ondertekening van het registratie formulier, gaat u akkoord met de huisregels.

 1. Roken is in het gehele hotel niet toegestaan. Bij overtreden van deze regel brengt het hotel u € 250.- en of inhoudingen van de borg in rekening voor de extra schoonmaak kosten en/of geleden schade. (Dit omvat, maar niet beperkt tot, vapers, e-sigaretten, enz.).
 2. Het is verboden kaarsen/wierook aan te steken in verband met het brandalarm en brandgevaar. (Het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd).
 3. Gebruik, verhandelen of in bezit hebben van verdovende middelen (in welke vorm dan ook) is verboden op het terrein van het hotel.
 4. Het gebruik van lachgas en of het bij u hebben is niet toegestaan ​​in het hotel. Als u enige vorm van lachgas bij u hebt of gebruikt in het hotel, riskeert dat in een boete van €250 euro en of inhoudingen van de borg.
 5. U dient te allen tijde de accommodatie in goede staat te verlaten.
 6. Verplaats het meubilair niet in de kamer.
 7. Bij beschadiging, vermissing of vernieling van eigendommen van het hotel leidt tot onmiddellijke verwijdering, aansprakelijkstelling en/of aangifte bij de politie.
 8. Het is verboden om overlast te veroorzaken voor een ander in of om het hotel o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.
 9. U kunt vanaf 15:00 uur inchecken. Inchecken voor deze tijd is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 10. Bij incheck dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken is mogelijk voor personen ouder dan 18 jaar.
 11. Wij vragen voor de garantie van de kamer een borg van € 150.-, of geldige credit card gegevens. De borg zullen wij bij uitcheck (contant) retourneren, mits de kamer in de juiste staat wordt achtergelaten.
 12. Uitchecken is uiterlijk om 11:30 uur. Mocht u later willen uitchecken, meld dit dan voor 11:30. Voor een late check-out worden extra kosten in rekening gebracht. Verlengingen moeten worden gemaakt voor de officiële uitchecktijd. Een late check-out of verlenging hangt af van de beschikbaarheid.
 13. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
 14. Bezoek is niet toegestaan.
 15. Als u het maximaal aantal personen op uw kamer overschrijdt, wordt u gevraagd om een ​​andere kamer te huren (afhankelijk van beschikbaarheid) of om het hotel te verlaten.
 16. Parkeren is €15 per dag voor hotelgasten. Alle voertuigen moeten bij het inchecken worden geregistreerd. Het hotel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid  voor schade en / of letsel ontstaan tijdens of ten gevolge van verblijf of gebruik door of van personen en /of voertuigen op deze parkeervoorziening.
 17. Het hotel behoudt zich het recht om uw reservering op alle mogelijke manieren te annuleren of wijzigen.
 18. Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
 19. Het is verboden de brandmelder in de hotelkamer te verwijderen of af te plakken tijdens uw verblijf. Bij overtreden van deze regel brengt het hotel u € 400.- in rekening en dient u onmiddellijk uit te checken.
 20. In geval van overlast, illegale praktijken of het hinderen van andere gasten en / of personeel, behoudt het hotel zich het recht om de reservering onmiddellijk te beëindigen zonder restitutie van het betaalde reserveringsbedrag.
 21. Joy Hotel stelt haar locatie niet beschikbaar voor andere doeleinden dan die vermeld in ons beleid, het is daarom verboden om te handelen, goederen te helen of diensten aan te bieden in het hotel. Het bedrag van een reeds betaalde kamer wordt niet gerestitueerd.
 22. Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera’s. Eenieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
  In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de directie van Joy Hotel Amsterdam.

Joy Hotel wenst u een prettig en veilig verblijf toe.